Ex Libris Roberta Znajomskiego - Znajomski, Robert (1968-2021). ([Łęczna], 2016)
Przedstawia Neptuna z gdańskiej fontanny i jego symetryczne odbicie, u dołu napis: Ex Libris Roberta Znajomskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data, miejsce wyd. wg działalności aut.
Ekslibris własny aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.