Droga chrystologii współczesnej : próba diagnozy / Christoph Schönborn ; tł. Lucjan Balter. - Schönborn, Christoph (1945- )
1. Trzy filary chrystologii. 2. Trzy kryzysy doby współczesnej. - kryzys nauk przyrodniczych. - kryzys historyczny. - kryzys egzystencjalny.