Stronnictwo Ludowe w każdą sobotę i niedzielę urządza wielką zabawę taneczną. - Stronnictwo Ludowe (1944-1949). (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zabawie.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne