[Afisz. Incipit] Odezwa do wszystkich kobiet miast i wsi: do robotnic, do chłopek, do pracujących inteligentek na dzień Międzynarodowego Święta Kobiet w dniu 8 marca / Liga Kobiet. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z okazji Święta Kobiet nawołujący do wstępowania do Ligii Kobiet.