Gdańsk Ulica Długa - Kamiński, Krzysztof (1939-2019); Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawniczo-Propagandowe RSW Prasa-Książka-Ruch, 1970)
Przedstawia Ulicę Długą z wieży Ratusza Głównego Miasta, ok. 1975 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd., data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe