Dnia 27.7.46 nastąpi otwarcie Lunaparku "Wesołego Miasteczka". (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o otwarciu lunaparku przy ul. Arbrahama i Batorego.
Keywords: Parki rozrywki -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne