Ex Libris Robert Jeremicz W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1972)
Przedstawia kwiat mniszka lekarskiego. U góry nad wyobrażeniem sentencja łac. Medicus Curat Natura Sanat. U dołu napis: Ex Libris Robert Jeremicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz.