[Afisz teatralny. Incipit:] Murray Schisgal - Się kochamy : sztuka w dwóch aktach = (Luv) - Teatr Rozmaitości (Wrocław). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o spektaklu Teatru Rozmaitości we Wrocławiu, który miał miejsce 17-21.07.1966 r. w Teatrze Letnim w Spocie. Reżyseria: Jerzy Jarocki.
Keywords: Teatr Letni (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Sopot (woj. pomorskie); Afisz teatralny