[Afisz. Incipit] Technikum Przemysłu Spożywczego CZSP w Gdańsku przyjmuje zapisy na rok szkolny 1961-62 ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach i egzaminach wstępnych 26-27.06.1961 r.