[Afisz. Incipit] Technikum Przemysłu Spożywczego CZSP w Gdańsku przyjmuje zapisy na rok szkolny 1961-62 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach i egzaminach wstępnych 26-27.06.1961 r.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.