Synagoge Allerheiligstes - Rückwardt, Hermann (1845-1919). (Berlin : Lichtdruck und Verlag von Hermann Rückwardt, 1889)
Przedstawia wnętrze Wielkiej Synagogi w Gdańsku, ujęcie w kierunku ołtarza, ok. 1889 r.
Seria III.
Fot. Gd.
Keywords: Wielka Synagoga (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- fotografie