Powitanie na lotnisku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Manea Mănescu nachylającego się nad witającymi go dziećmi na lotnisku w Gdańsku, 18 maja 1977 r.