Wielki trójmecz motocyklowy : Grudziądz - Gdańsk - Gdynia. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce 19.10.1947 r.
Keywords: Sport motocyklowy -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Sport motocyklowy -- Polska -- 1945-1970.