[Ulotka. Incipit] Pamiątka poświęcenia pomnika Najświętszego Serca Jezusa w Lęborku 31.X.1948 roku. (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Druk z podziękowaniem za ofiarę na pomnik.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie religijne; Lębork (woj. pomorskie); Druki ulotne