Trybuna honorowa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia trybunę honorową na Aleji Zwycięstwa w Gdańsku podczas obchodów Święta Pracy 1 maja 1979 r.