[Afisz teatralny] Roman Czubaty - Błękitny zamek / Teatr Muzyczny. ([wydawca nieznany], 1982)
Afisz informujący o musicalu 28.10.1982 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Józef Napiórkowski, kierownictwo muzyczne Edmund Borowski, choreografia Zygmunt Kamiński.