[Afisz teatralny] Roman Czubaty - Błękitny zamek - Teatr Muzyczny (Szczecin). (Szczecin : [wydawca nieznany], 1982)
Afisz informujący o musicalu 28.10.1982 r. Reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Józef Napiórkowski, kierownictwo muzyczne Edmund Borowski, choreografia Zygmunt Kamiński.
Keywords: Czosnowska, Bogusława -- (1926-2021) -- druki ulotne; Balet -- Polska -- Szczecin -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.