Sopot - Csorba, Tibor (1906-1985). ([Warszawa], 1948)
Przedstawia widok wzgórz i zabudowań mieszkalnych.
U dołu kompozycji ołówkiem tytuł, data, sygnatura autora. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Akwarela -- 20 w; Sopot (Polska) -- w sztuce