Statek "Świecie". - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1968)
Przedstawia statek "Świecie" około 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie