[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Celem usprawnienia dojazdu obywateli, uprawnionych do wzięcia udziału w Głosowaniu Ludowym ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz z nakazem zorganizowania transportu do lokali wyborczych dla sołtysów wsi w okolicach Lęborka w związku z referndum 25.06.1946 r.