[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy o uchylenie wszelkich przywilejów jakiego bądź rodzaju i realizację rzeczywistej równości obywatelskiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.