Rozważania nie tylko o siłach powietrznych Ministerstwo Obrony Narodowej. Redakcja Wojskowa. (Redakcja Wojskowa, 2009)
Tematyka: bezpieczeństwo lotów, rozpoznanie powietrzne, bezzałogowe statki powietrzne, wsparcie informatyczne, doświadczenia.