[Ekslibris] Jadwigi Brosz Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przedstawia, wykonaną jakby grubymi pociągnięciami pędzla, literę H, niżej napis: Jadwigi Brosz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.