Danzig : Holzmarkt. (Stengel & Co., G.m.b.H., 1910)
Przedstawia północną pierzeję Targu Drzewnego od wylotu ulicy Garncarskiej do wylotu ulicy Kowalskiej, na pierwszym planie Pomnik Poległych, około 1915 rok.