[Budowa piekarni w Kwidzynie] - Ryczkowski, P.; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia budowę piekarni w Kwidzynie, marzec 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Rozbudowie miast towarzyszy budowa zakładów spożywczych, aby zaspokoić potrzeby nowych mieszkańców. Budowa piekarni w Kwidzynie której zdolność produkcyjna wyniesie 20 ton pieczywa na dobę.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Kwidzyń; Piekarnie -- Polska -- Kwidzyń -- fotografie; Kwidzyn (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie