[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na zasadzie art. 22 Rozp. Prezydenta R. P. z dnia 22. III. 1928 r. o postępowaniu adm. ... / Prezydent m. Gdyni. (Prezydent m. Gdyni, 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia z 24 czerwca 1946 roku w sprawie głosowania ludowego 30 czerwca 1946 roku.