[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na zasadzie art. 22 Rozp. Prezydenta R. P. z dnia 22. III. 1928 r. o postępowaniu adm. ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : Prezydent m. Gdyni, 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia z 24 czerwca 1946 roku w sprawie głosowania ludowego 30 czerwca 1946 roku.
Pod tekstem: Prezydent Miasta wz. St. Modliński Vice-Prezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła