Zum Kegelfeste : am 10. Februar 1880. - Marine-Kegel-Club (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1880)
Tekst pieśni na święto Marine-Kegel-Club 10 lutego 1880 r.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Marine-Kegel-Club (Gdańsk).; Kluby -- Polska -- Gdańsk -- 19 w -- źródła; Kręglarstwo -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Pieśni niemieckie -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- teksty