[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Marynarki Wojennej w Gdyni prezentuje ... Ludwika Sempolińskiego w recitalu humoru, piosenki i tańca ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o występie 7-8.11.1945 r. z udziałem Janiny Baklewicz i Antoniego Cezarewicza.