[Afisz. Incipit] Rozgłośnia Gdańska urządza koncert dla świata pracy Przy sobocie po robocie pod hasłem Polskie Radio-marynarzom ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 8.01.1949 r.