Zabawa taneczna / Związek zawod. robotników i pracowników przemysłu budowlanego, ceramicznego i pokrewnych zawodów w Polsce, Oddział w Gdańsku. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o zabawie która miała miejsce w gdańskiej restauracji Tivoli 9.06.1946 r.