Izaak Babel - Zmierzch / Teatr im. Horzycy w Toruniu. (Teatr im. Horzycy w Toruniu, 1987)
Afisz przedstawienia Teatru im. Wilama Horzycy w Toruniu występujacego gościnnie na scenie Teatru Wybrzeże 7-9.04.1987 r. Reżyseria Krystyna Meissner, scenografia Aleksandra Semenowicz, muzyka Zbigniew Karnecki.