Zsuzsa Cserháti Węgry podczas prób w Operze Leśnej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Zsuzsa Cserháti podczas próby przed festiwalem interwizji w Operze Leśnej w Sopocie, 1979 rok.