Villa Hochwasser bei Zoppot Militär-Genesungsheim des XVII. Armee-Korps / Photogr J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia Willę Stawowie w Sopocie, widok od płn.-wsch., na pierwszym planie fontanna, ok. 1910 r.