Chrystus wczoraj i dziś / Georges Chantraine ; tł. Lucjan Balter. - Chantraine, Georges (1932-2010)
1. Jezus wobec egzegezy krytycznej. 2. Trzy dyrektywy dla chrystologii. 3. Znaki orientacyjne dla chrystologii.