Chrystus wczoraj i dziś - Chantraine, Georges (1932-2010); Balter, Lucjan (1936-2010) (2000)
1. Jezus wobec egzegezy krytycznej. 2. Trzy dyrektywy dla chrystologii. 3. Znaki orientacyjne dla chrystologii.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Chrystologia; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej