Aspekt muzyczno-symboliczny ofertorium z "Missa pro defunctis" (1578) Orlando di Lasso / Emilia Dudkiewicz. - Dudkiewicz, Emilia (1982- ).
1. Ofertorium mszy za zmarłych - kontekst teologiczny. 2. Ofertorium, "Missa pro defunctis" z 1578 r. Orlando di Lasso.