[Afisz teatralny. Incipit:] Karol de Peyret-Chappuis - Nieboszczyk Pan Pic : Sztuka w 3-ch aktach - Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 19.12.1946 r. Reżyseria Jerzy Merunowicz, oprawa sceniczna Adam Haupt.
U dołu afisza informacja: Suknie Pp. Jarszewskiej i Hałacińskiej z F-my "Janina", Gdynia ul. Świętojańska 89.
Keywords: Peyret-Chappuis, Charles de -- (1912-1995).; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz teatralny