[Afisz. Incipit] Zarządzenie na zasadzie art. 16 ustawy ... o powszechnym obowiązku wojskowym ... / Leonard Wierzbicki. - Wierzbicki, Leonard (1888-1974) (Prezydent Miasta Sopotu, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie obowiązkowej rejestracji wszystkich mężczyzn urodzonych w roku 1930 zamieszkałych w Sopocie.