[Afisz. Incipit] Zarządzenie na zasadzie art. 16 ustawy ... o powszechnym obowiązku wojskowym ... - Wierzbicki, Leonard (1888-1974).; Sopot (Polska). Zarząd Miasta (Sopot : Prezydent Miasta Sopotu, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie obowiązkowej rejestracji wszystkich mężczyzn urodzonych w roku 1930 zamieszkałych w Sopocie.
Keywords: Służba wojskowa obowiązkowa -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła