[Janusz Uklejewski]. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (Gdańsk, 1976)
Przedstawia portret Janusza Uklejewskiego ujęcie z góry, 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Autor według przekazu Janusza Uklejewskiego.
Keywords: Uklejewski, Janusz -- (1925-2011); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie)