[Afisz. Incipit:] Juliusz Słowacki Montaż pióra Czesława Hernasa ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych Artos Delegatura w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wydarzeniu.