[Afisz. Incipit:] Juliusz Słowacki Montaż pióra Czesława Hernasa ... - Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.