Siegfried Gotthilf Eckardt genannt Koch Schauspiler in Riga geb. zu Berlin 1754, deb. 1778. / E. Henne. - Henne, Eberhard Siegfried (1759-1828) (1778)
Przedstawia portret w popiersiu muzyka Siegfrieda Gotthilfa Eckardta (1754-1811).