[Afisz. Incipit] Obywatele Wyborcy miasta i powiatu gdańskiego! Zaledwie pięć dni dzieli nas od wyborów do Sejmu ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz nawołujący do głosowania na Front Jedności Narodowej.