[Afisz. Incipit:] Dnia ... w sali ... odbędzie się Wieczór Humoru Piosenki i Pieśni udział biorą artyści scen warszawskich ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu, w którym udział wzięli: Irena Skwierczyńska, Hanka Perkowska, Wiga Sobańska, Stanisław Sielski.