Exlibris Feliksa Kotowskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1955)
Na tle otwartej księgi z herbem Trzaska warszawska syrenka z mieczem i tarczą. U góry po prawej ukośnie ułożony napis: Exlibris, u dołu kompozycji: Feliksa Kotowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.