Exlibris Feliksa Kotowskiego - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Kotowski, Feliks (1898-1972). ([S. l.], 1955)
Na tle otwartej księgi z herbem Trzaska warszawska syrenka z mieczem i tarczą. U góry po prawej ukośnie ułożony napis: Exlibris, u dołu kompozycji: Feliksa Kotowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut.
Dostępne również w postaci elektronicznej.