Ex Libris Carlo Chiesa - Marschall, Bogusław (1921-1995); Chiesa, Carlo (1908-2003). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1966)
Na ciemnym tle jasne skrzydła, napis: Ex Libris Carlo Chiesa, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.