Ex Libris I. J. Prażmowskich / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1956)
Zabytkowy samochód, niżej napis: Ex Libris I. J. Prażmowskich, u dołu tarcza herbowa ze śrubą. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.